Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Υψηλή διαλεκτική στο Domus Maximus...

Συνεργασία με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Ζαγορίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

("Ρε συ Λευτέρη, δεν έρχεσαι και λίγο απ' το Μαξίμου να πιούμε κανένα καφέ; Να πούμε καμιά κουβέντα, να νιώσω και λίγο Πρωθυπουργός...οχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μανούλα μου, που φοβάται πως θα χάσω την καρέκλα μου κι έχει μελαγχολήσει!")

Ο κ. Ζαγορίτης δήλωσε ότι συζητήθηκε η προετοιμασία του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου. Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών, ο κ. Ζαγορίτης απάντησε αρνητικά και σημείωσε "η εκλογολογία βλάπτει, δεν κάνει καλό στη χώρα, αποπροσανατολίζει τους πολίτες από τα πραγματικά προβλήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε.

(Και λέγαμε και μεις γιατί χάσαμε τον μπούσουλα ξαφνικά! Η εκλογολογία φταίει που μας αποπροσανατολίζει! Πρόεδρε, δεν ξέρουμε αν το πήρες χαμπάρι εκεί στα ορεινά που ρεμβάζεις, αλλά ο λαός ασχολείται μόνος του με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει...και πολλά απ' αυτά, του τα δημιουργεί η αφεντιά σου και οι φίλοι της!)

Τέλος, σε άλλη ερώτηση για τα μπλόκα των αγροτών, ο γραμματέας της ΚΕ ανέφερε " Η πλειοψηφία των αγροτών τηρεί υπεύθυνη στάση και ανοίγει τους δρόμους.
"Θεωρούμε ότι ο διάλογος είναι το καλύτερο εργαλείο για την επίλυση των προβλημάτων και δεν δημιουργεί πρόβλημα και στις άλλες κοινωνικές ομάδες. “

(Έεεεεετσιιιιι!!! Διάλογος είναι το πριόνι του Δήμου Κακλαμάνη, διάλογος είναι το "στρίβειν δια του...αρραβώνος" απ' την Βουλή, "σεμνά και ταπεινά", για να μην καεί η γούνα σας με το Βα(λ)τοπέδι, διάλογος είναι το γκλόπ και το δακρυγόνο των ΜΑΤ στο αίτημα του λαού για ποιότητα ζωής, διάλογος είναι τα "γαλάζια παιδιά", οι "γαλάζιες μίζες", τα καμμένα δάση που τα κάνετε οικόπεδα και τα ξεπουλάτε, διάλογος είναι...ουκ έστιν τέλος τί εστι διάλογος, έτσι που τον καταντήσατε!

Αυτό δεν δημιουργεί προβλήματα στις κοινωνικές ομάδες; Οχι ε;

Ε, αει στο διάλογο λοιπόν!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου