Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Τσιμέντο να γίνει και άλλα οξύμωρα...Μάθημα 1ο



Τελικά σ’ αυτόν τον κόσμο τον «καλό» κι «αγγελικά» πλασμένο που ζούμε εν Ελλάδι (ώσπου να μας βγεί το λάδι) όλοι είμαστε «κουκουλοφόροι» και γνωστοί-άγνωστοι μεταξύ γνωστών και πλειοψηφούντων…

Μανάδες-πατεράδες, παππούδες και γιαγιάδες μπόμπιρες στα καροτσάκια, έφηβοι εις τα παγκάκια και… αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά!

Πλειοψηφούντες -και κατ’ επέκτασιν «δικαιούχοι»- που κάνουν ο,τι γουστάρουν με παντιέρα τη δημοκρατία, είναι εκείνοι που μας προέκυψαν στο «πήγαιν’ έλα» του ελληνικού λαού, από τους «μπλε» στους «πράσινους» κόκους και το ανάποδο, οι οποίοι ξεφυτρώνουν εναλλάξ, περίπου, κάθε 4 χρόνια σε Βουλή και δημαρχεία.

Έτσι λοιπόν βγαίνει ο Ακριτίδης του Δήμ(ι)ου Κακλαμάνη και σου λέει, πως δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς και ν’ αντιδράς στα έκτροπα της πόλης που διαφεντεύει η παρέα του, γιατί εσύ είσαι μειοψηφία και σκάσε επιτέλους, αυτοί είναι οι πολλοί και ξέρουν καλύτερα από σένα τι χρειάζεσαι και τι όχι!

Κι αν δεν σκάσεις, θα σε «σκάσουν» τα ΜΑΤ στο χημικό και στο δακρυγόνο, γιατί εσύ πουλάκι μου, που είσαι στην Κυψέλη θέλεις τα δεντράκια σου και οι άλλοι (ποιοι είναι οι άλλοι κε Ακριτίδη μου, τα κομματόσκυλα της αυλής σας;) θέλουν parking υπόγειο να μην κρυώνει έξω στο δρόμο το «του-του» τους!

Μα είναι πλειοψηφία τα «κονέ» του κάθε «πονηρούλη» για να τα στηρίζουν οι δημότες, ψηφοφόροι και μη, είναι λογικό να φυλάνε οι Μονάδες Αποκατάστασης Δέντρων(πρώην ΜΑΤ) το έλατο στο Σύνταγμα μην το ξανακάψουνε και 1 μήνα μετά οι ίδιες Μονάδες να προστατεύουν με την παρουσία τους το κόψιμο των αληθινών δέντρων και να λούζουν τους διαμαρτυρόμενους δημότες στο χημικό;

Και ποια Τάξη τελικά αποκαθιστά η αστυνομία που είναι δίπλα στον πολίτη και μας έχουν ζαλίσει να μας το λένε διαρκώς για να το εμπεδώσουμε;

Την Τάξη των πλειοψηφούντων θα μου πεις…. των «γνωστών-αγνώστων», εκείνων που ψηφίζουν βο(υ)λευτές και δημ(ι)οτικούς συμβούλους , εκείνων που κράζουν διαρκώς "Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάρτης"!

Ζήτω η πράσινη επανάσταση πολίτες Αθηναίοι!

Φωτιά και μπουλντόζα στα άλση και στα δάση!

Καιρός ν’ «ανθίσει» η υπόγεια ομορφιά των παρκινγκ και η πλαστική ομορφιά των εμπορικών κέντρων!

Και όταν πνίγονται οι πολλοί και μείς ακολουθούμε!

Κάτι θα ξέρουν οι πολλοί που οι λίγοι αγνοούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου