Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Δουλειά δεν είχε ο διάολος....


Αυξάνονται, λέει, οι οδηγοί που αρνούνται να πληρώσουν διόδια στους σταθμούς που υπάρχουν κατά μήκος του οδικού άξονα Κορίνθου – Πατρών.
Δικηγόροι της Πάτρας και κάτοικοι διαμαρτύρονται διότι θεωρούν ότι είναι παράνομη η είσπραξη διοδίων, σε δρόμους που έχουν μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας.

*Εμ, και τί περιμένουν εκεί στην κοινοπραξία; Να Πληρώσουν κι από πάνω; Ο.. «κεφαλικός» φόρος που εισπράττει το κράτος από την εθνική οδό-καρμανιόλα δεν είναι αρκετός;

Στη σύλληψη δύο ανδρών οι οποίοι κατηγορούνται ότι απήγαγαν αγωνιστικά ταχυδρομικά περιστέρια και εκβίαζαν τους ιδιοκτήτες τους να καταβάλουν λύτρα, προχώρησε η αστυνομία της Ταϊβάν.
Τα λύτρα μετέφεραν τα ίδια τα περιστέρια στους απαγωγείς, κουβαλώντας σε κάθε πτήση από 15.000 δολάρια Ταϊβάν , δηλαδή 345 € κάθε φορά!

* Αν μη τι άλλο στην Ταϊβάν οι απαγωγείς έχουν φαντασία! Εκείνο που δεν έχουν στην Ταϊβάν είναι τον Πάνο Σόμπολο για να μας μεταφέρει τις λεπτομέρειες από το γεύμα των περιστεριών μετά την απελευθέρωσή τους από τους απαγωγείς!

Ένα απλό άγγιγμα με τα δάχτυλα ενός προϊόντος σε ένα κατάστημα μπορεί να δημιουργήσει ή να αυξήσει την επιθυμία για απόκτησή του, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη. Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει, ότι πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να αισθάνονται ιδιοκτήτες ενός προϊόντος - ότι είναι ήδη δικό τους - πριν καν το αγοράσουν.

*Να λοιπόν τι φταίει και έρχονται στα χέρια ή πιάνονται μαλλί με μαλλί οι κύριοι και οι κυρίες στα καταστήματα του εξωτερικού όταν έχει εκπτώσεις άρα και κοσμοσυρροή.
Ενώ εδώ στο Ελλάντα, βλέπεις τις τιμές και δεν σκέπτεσαι καν ν’ ακουμπήσεις το προϊόν!
Άσε που μερικά καταστήματα έχοντας γνώση της παραπάνω έρευνας βάζουν ταμπελίτσες με την ένδειξη «ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ!»

Για το καλό μας…

(συνεχίζεται…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου