Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Τσιμέντο να γίνει και άλλα οξύμωρα... Μάθημα 3ο


Ενώ ο Δήμος Κακλαμάνης αυτή την ώρα συσκέπτεται με τους συνεργάτες του προκειμένου να αποφασίσουν την επόμενη κίνησή τους στο μέτωπο της Κυψέλης, οι συνάδελφοι και "πολεμικοί ανταποκριτές" του Κόκκινου 105, 5 Άγγελος Τσέκερης και Γιώργος Κυρίτσης, μέσω της στήλης τους "Τζιχάντ" στο ολόφρεσκο φύλλο της Athens Voice, ενημερώνουν το λαό για τις τελευταίες εξελίξεις. Διαβάστε με προσοχή!

Επιχείρηση «Συμπαγές Τσιμέντο»

Tων Άγγελου Τσέκερη Γιώργου Κυρίτση - 29.01.2009

Σκληραίνει τη στάση του ο δήμαρχος Κακλαμάνης, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχτηκε ο Δήμος από πολίτες και το Συμβούλιο της Επικρατείας. Τεθωρακισμένες μπουλντόζες, υποστηριζόμενες από δυνάμεις πεζικού και αεροπορίας της Δημοτικής Αστυνομίας, εισέβαλαν από τη Δευτέρα τα χαράματα σε άλσος της Κυψέλης και κατέστρεψαν πενήντα υπεραιωνόβια δέντρα ως αντίποινα στις εκτοξεύσεις προσφυγών. Εκπρόσωπος του Δήμου δήλωσε ότι οι δυνάμεις θα παραμείνουν στο χώρο όσο χρειαστεί μέχρι να ολοκληρώσουν τους στόχους τους και κατήγγειλε τους περίοικους ότι χρησιμοποιούν τα δέντρα ως ασπίδα για τις τρομοκρατικές τους επιχειρήσεις. Άμεση ήταν η αντίδραση της διεθνούς κοινότητας, η οποία καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται και ζητάει να πέσουν οι τόνοι και από τις δύο πλευρές. Η επιχείρηση του Δήμου, που έχει την ονομασία «Συμπαγές Τσιμέντο», προβλέπει ότι για κάθε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα καταστρέφεται ολοκληρωτικά ένας χώρος υψηλού πρασίνου στην Αθήνα και θα στρώνεται με μπετόν εξαιρετικής ποιότητας. Κατά την πρώτη ημέρα των επιχειρήσεων τραυματίστηκε ένας άνδρας των ΜΑΤ, από φίλια μπινελίκια τα οποία εκτόξευσαν συνάδελφοί του εναντίον μιας διαμαρτυρόμενης γιαγιάς. Στη θέση του πάρκου θα κατασκευαστεί υπόγειο πάρκινγκ 250 θέσεων, το οποίο αναμένεται να ανακουφίσει σημαντικά την πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ευρώπης. Περιοχή η οποία μάλιστα επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο από τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν στην Κυψέλη για να απολαύσουν τις χαρές της φύσης κάτω από τη μουριά στη γωνία Ιθάκης και Κερκύρας πίσω από τον κάδο.
http://www.athensvoice.gr/jihad/

2 σχόλια:

  1. Πάλι καλά που δεν πρόλαβα να πατήσω το "Δημοσίευση" και έκανα μόνο "Save" στο αντίστοιχο ποστ που ετοιμαζόμουν να κάνω.
    Σας καταγγέλω και αποχωρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή