Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Και όμως τους ξέφυγε....


Είπαν, έγραψαν, ανέλυσαν, φωτογράφισαν, ασχολήθηκαν, παρακολούθησαν, τέλος πάντων, τον Μπαράκ Ομπάμα απο την γέννησή του μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του στον Λευκό Οίκο....

Κι όμως...κάτι τους ξέφυγε...μια μικρή λεπτομέρεια...

Και αναρωτιέμαι....

Πως τους ξέφυγε το γεγονός πως ο Ομπάμα είναι αριστερόχειρας;;;

Παρακαλώ να έρθουν αμέσως ψυχολόγοι, αστρολόγοι, κοινωνιολόγοι, θεολόγοι και πάσης φύσεως "-ολόγοι" για να φωτίσουν αυτή την ουσιώδη λεπτομέρεια της προσωπικότητας του Μπαράκ Ομπάμα.

Διαφορετικά κύριοι θα είμεθα δια τα μπάζα εις την κυριολεξία...!

Ντροπή!!!:-)

4 σχόλια:

  1. Αχ, καημένα θηριάκα! νομίζετε πως θα πετύχετε με την παρατήρησή σας αυτή να συνδέσετε την ιδιαιτερότητα του προέδρου Ω -μπαμ-Α! (έκπληξη-κρότος/λάμψη-πόνος) με το συγκεκριμένο πολιτικό σας χώρο και να τον οικειοποιηθείτε! Είστε γελασμένοι! Γιατί αν συμβεί αυτό τότε η Αλέκα θα υποχρεωθεί να διαγράψει όλους τους αριστερόχειρες από τις γραμμές του κόμματος, που μέχρι τώρα τους είχε κορώνα της! Κι αν την αναγκάσετε για κάτι τέτοιο μαύρη Λιάνα που σας έφαγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου Skoug, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα...το σχόλιο πως ο Ομπάμα είναι αριστερόχειρ δεν αφορά το αν είναι αριστερών πολιτικών πεποιθήσεων πολλώ δε μάλλον δεν αποσκοπούμε να τον οικειοποιοιηθούμε πολιτικά...τα ΘΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ δεν είναι κόμμα άλλωστε.

    Το σχόλιο αφορά τους δημοσιογράφους που δεν έχουν αφήσει πέτρα που να μην τη σηκώσουν προκειμένου να μας πουν τα πάντα για τον Ομπάμα...λες και μας νοιάζει να ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια της ζωής του...

    Αυτά,για να μην μπερδεύονται οι βούρτσες με τις οδοντόβουρτσες:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι, ναι! Φαντάζομαι το διάλογο στον αέρα:
    -Και, Γιάννη, πηγές πληροφορούν ότι ο νέος πλανητάρχης είναι αριστερόχειρ! Είναι έτσι;
    -Ναί, Όλγα. ανήκει στο 45% των Αμερικανών που έχουν αυτό το κουσούρι, σύμφωνα με την έρευνα της VRC.
    Καλη νύχτα!
    Θα σας απολαύσω αύριο πρωί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή