Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Του Βοτανικού ο μάγκας...



Οι καλύτερες δουλειές γίνονται τη νύχτα...κυρίως εκείνες που είναι πονηρές και στο φως της μέρας προκαλούν αντιδράσεις...

Αν δεν το πιστεύετε ρωτήστε και τον δήμαρχο Αθηναίων, θα σας το επιβεβαιώσει...

Κατά τις 6 το πρωϊ λοιπόν μερικές μπουλντόζες παρουσία των ΜΑΤ ξερίζωσαν και έσπασαν 45 δέντρα στην περιοχή της Κυψέλης (Κύπρου και Πατησίων συγκεκριμένα) γιατί λέει θα γίνει υπόγειο πάρκινγκ...παρ' όλο που η απόφαση είχε μπλοκαριστεί γιατί ήταν (είναι) παράνομη.

Γύρω στις 7.30 το πρωί μάθαμε το γεγονός στο Κόκκινο κι άρχισε ο συνάδελφος Μάριος Διονέλης να ψάχνει τους υπεύθυνους, ένας εκ των οποίων βρέθηκε γύρω στις 10 παρά και βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή των "Λαθραναγνωστών".

Ο κος Ακριτίδης είπε μεταξύ άλλων πως τα δέντρα θα πάνε για μεταφύτευση (!!!!), σπασμένα δέντρα να μεταφυτεύονται πρώτη φορά ακούμε!

Θα ναι καμιά καινοτομία που δεν γνωρίζουμε εμείς οι απολίτιστοι κάτοικοι των Αθηνών και περιχώρων!

Τώρα τα ΜΑΤ τί δουλειά να είχαν εκεί;

Ε, που ξέρετε μπορεί κανένα κουκουλοφόρο σπουργίτι να πετάξει καμιά μολότωφ...

Οι κάτοικοι ανάστατοι! Ξεκινούν κινητοποίησεις...

Μείνετε συντονισμένοι στο Κόκκινο για να δούμε τις εξελίξεις με το συγκεκριμένο θέμα...

Επιστρέφουμε σε λίγο...

2 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι σοβαρό! Εδώ έχουμε πια απέναντί μας αλήτες! Μπορείτε να κάνετε Παναθηναϊκό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για όσα κάνει ο Δήμαρχος.Οι άλλες δυνάμεις του Δημου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά Skoug μερικές φορές νιώθουμε πως φωνάζοντας για το αυτονόητο διαρκώς, γίνομαστε γραφικοί...θα κάνουμε ο,τι μπορούμε πάντως ή και παραπάνω απ' οσα μπορούμε, απ' όπου μπορούμε... ελπίζω να venceremos στα περισσότερα που μας αφορούν ΟΛΟΥΣ.
    Να σαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή