Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Φορ ε φιού κάτεντ τριζ

Αυτές τις ημέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νέα δραματική ταίνια του γνωστού πολιτευτή Δήμου Κακλαμάνη, όπως περιγράφεται μέσα από την κάμερα του διάσημου σκηνοθέτη-πρωθυπουργού Χώστα Καραμπουζουκλή – δημιουργού των σπουδαίων αστυνομικών περιπετειών «Korkoneas I», «Korkoneas II» και «Gia mia xoufta oikopeda».
Το γκρίζο φιλμ-ύμνος στο μπετονάρισμα της αθηναϊκής γης, σκιαγραφεί με περίσσιο στυλ και χάρη, την αυτοθυσία του Δήμου στο πλαίσιο του Αγώνα του, να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των γενναίων Ι.Χ. στο πάρκινγκ.
Σημείο αναφοράς στη ροή της υπόθεσης, αποτελεί η συμμετοχή ανδρών των ΜΑΤ που μεταφυτεύονται από το Σύνταγμα, σε ένα πρώην πάρκο στη συμβολή των οδών Πατησίων & Κύπρου, με σκοπό να ανθίσουν την ερχόμενη Άνοιξη, αλλά και η συμβολή μελών ακροδεξιάς οργάνωσης που φιλότιμα προσπαθούν να κλαδέψουν αγριοπολίτες, που φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.
Η ταινία, σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδημόνων, στην προσεχή απονομή των βραβείων Βόσκα, αναμένεται να κερδίσει ανάμεσα σε άλλα και το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των «Οπτικών Εφέ», λόγω της πυκνής ρίψης δακρυγόνων από ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς.
Η πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής δουλειάς του Χώστα Καραμπουζουκλή «Φορ Ε Φιού Κάτεντ Τριζ», πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στον κεντρικό αθηναϊκό μουλτικόμπλεξ κινηματογράφο «Cine Fani Pali».

Παραγωγή: NouDou Studios Productions (2009)

Κριτική: * * * * *

Διάρκεια: 4 χρόνια

Ακατάλληλη για όλους

3 σχόλια:

  1. Αμ η ταινία
    ΤΣΑΪ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ
    με πρωταγωνιστή τον μεγάλο Μπάμπη Βωβ. πρόκειται για μια ψυχροπολεμική ταινίας της εποχής στην οποία ο Μπάμπης επιχειρεί να εισέλθει στα άδυτα του ΣΥΝ και να φκρεμίσει τα τείχη των δένδρων που μας χωρίζουν. Δίπλα του σε ρόλο δεύτερο και καταιδρωμένο ο μικρός Νικήτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δανείζομαι τον χώρο του skoug και γράφω: έχω αγχωθεί πολύ με το Μάριο που τα χώνει έτσι ωραία στους Χρυσαυγίτες μη μας πάθει τίποτα....
    Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λ.,δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν απειλήσει διάφοροι τύποι το ραδιόφωνο γενικότερα...έχουν πει διάφορα σε τηλεφωνήματα που έχουν κάνει...
    Βλέπεις η κριτική τέτοιου τύπου ενοχλεί...όταν ανακατεύεις τα "στάσιμα νερά" βρωμάνε και κάποιοι θέλουν να μένουν "στάσιμα" απλώς...οχι να βρωμάνε...η βρώμα, ως γνωστών,κάνει τους ανθρώπους να διαμαρτύρονται...
    Αλλά τί μπορείς να κάνεις;
    Το αυτονόητο....ανακατεύεις!:-)

    Skoug,έχει πολλές ταινίες στα "ΠΡΟΣΕΧΩΣ"...θα χουμε υπ' όψην μας και το δικό σου σενάριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή