Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

- "Έπ'σα!" ... - "Χτύπ'σις;"


Στη σημερινή Ελευθεροτυπία φιλοξενείται ένα ρεπορτάζ το οποίο αναφέρεται στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να επικοινωνήσει με τους ψηφοφόρους του με στυλ ομπαμικό.

Στα χνάρια των Δημοκρατικών λοιπόν, ο Γιώργος και οι συν αυτώ, το επόμενο διάστημα θα στείλουν επιστολές στους «φίλους-μέλη» του Κινήματος, μέσω των οποίων θα ζητούν την οικονομική ενίσχυση του ευγενούς «σοσιαλιστικού» αγώνα που δίνει η Χαριλάου Τρικούπη – που μετά την πρόσφατη μετακόμιση των γραφείων έγινε... Ιπποκράτους.

Την ίδια στιγμή τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν πως η Μισέλ Ομπάμα, πήρε ένα τσαπί κι άρχισε να σκάβει στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο της καλλιέργειας λαχανόκηπου στο όπισθεν μέρος της προεδρικής κατοικίας.

Λέτε τώρα που ο Γιώργος – σύμφωνα με τις έσχατες δημοσκοπήσεις – θα μετακομίσει στο... Μάξιμουμ, η Άντα Παπανδρέου στο πλαίσιο της Μισελομπάμιας πολιτικής λογικής να αρχίσει να καλλιεργεί κι αυτή λαχανάκια στα παρτέρια του πρωθυπουργικού μεγάρου;

Οι φήμες πάντως που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου του πολιτικού μέλλοντός μας να κάνει ποδήλατο μόνο εντός της αυλής του Μεγάρου Μαξίμου ελέγχονται ως ανακριβείς....

Όπως επίσης, κακεντρεχείς χαρακτηρίζονται οι ισχυρισμοί που θέλουν την μητέρα του Γιώργου, Μάργκαρετ Πάπαντρεου, να του φωνάζει άμα βγαίνει στο δρόμο: «Τζορτζι! Όκι στο ντρόμο πεντί μου! Περνάν’ αυτοκίνητα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου