Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Lithium και ηλίθιουμ...


Πηγή ειδήσεων in.gr, τα σχόλια κερασμένα...

Το λίθιο και το...ηλίθιο


Μια «ντοπαρισμένη» μπαταρία λιθίου που ανέπτυξαν ερευνητές στο ΜΙΤ υπόσχεται να οδηγήσει σε λίγα χρόνια σε κινητά τηλέφωνα που φορτίζονται σε λίγα δευτερόλεπτα, φορητούς υπολογιστές που «γεμίζουν» σε ένα λεπτό και ηλεκτρικά αυτοκίνητα που χρειάζεται να μένουν στην πρίζα μόνο πέντε λεπτά.

*** ΜΙΤ-GRE σημειώσατε 2!

Βουλής και περιχώρων στο Ελλάντα έχουμε κάτι (η)λίθιους, που μόλις δουν μικρόφωνο και κάμερα "επαναφορτίζονται" σε λιγότερο κι απο κλάσμα του δευτερολέπτου !

Και ξανά προς την μπούρδα τραβούν....

Βγενό 1

Ερωτηθείς ο κ. Βγενόπουλος, εάν είναι στα σχέδια του να ασχοληθεί με την πολιτική επανέλαβε κατηγορηματικά ότι δεν είναι στα σχέδια του η ενασχόληση με την πολιτική.

*** Γιατί βρε αγόρι μου; Τόσα πρωτοσέλιδα σου αφιέρωσε η "Αυριανή", τόσα εγκώμια σου έπλεξε , ντιπ δεν σε συγκίνησε; Αλλά πάλι σε καταλαβαίνουμε...θέλεις ν' αγωνιστείς για ν' αποκτήσεις κάτι, ν' αγωνιστείς και να πληρώσεις και το κατιτίς σου, ενώ η πολιτική είναι τζάμπα....

Βγενό 2


"Είναι αστείο να σκέφτεται κανείς, ότι πήραμε την Ολυμπιακή και έχουμε πρόθεση να την πουλήσουμε", δηλώνει ο αντιπρόεδρος του ομίλου της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος, μία ημέρα μετά το πράσινο φως από Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων.

***Γιατί κύριε Βγενόπουλε, βλέπετε γύρω σας κάτι το σοβαρό και μας "την λέτε" κι απο πάνω; Η πλειοψηφία των πραγμάτων στη χώρα που δραστηριοποιήστε επαγγελματικά, είναι τραγικά αστεία! Αν ήταν σοβαρά τα πράγματα, δεν θα αγοράζατε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κοψοχρονιά, νομίζω...

Δώσε και σώσε!

Μία συνεδρίαση αφιέρωσε η Βουλή στην δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις, επιχειρώντας να εισφέρει στην προσπάθεια αφύπνισης και ενεργοποίησης του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.Η πρωτοβουλία ανήκε στον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, κατόπιν και παλαιότερου εγχειρήματος του Απόστολου Κακλαμάνη.

Ο Δημήτρης Σιούφας πρότεινε στους βουλευτές να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα της δωρεάς

***Εντάξει καλά έκανε ο Σιούφας, δε λέμε...Αλλά για φαντάσου, που απευχόμαστε, να χρειαστείς καρδιά και να σου δώσουν εκείνη του Αδώνιδος....δεν είναι κάπως...λίγο...μια αίσθηση...ένα κάτι....ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου