Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Το καλό το παλικάρι ξέρει κόλπα και στροφάρει!

Επιχείρηση Απλωτή Αρίδα


Ψαρέψαμε στον skai.gr, τα σχόλια κερασμένα...


Πυρηνική σχάση


Για την ανάγκη επανίδρυσης της δημόσιας διοίκησης, με την έννοια της ριζικής αλλαγής και όχι των μικρορυθμίσεων στον πυρήνα του κράτους, μίλησε στο
ΣΚΑΪ ο καθηγητής δημόσιας διοίκησης Αντώνης Μακρυδηµήτρης

Κε Μακρυδημήτρη μου, μην βάζετε ιδέες στην κυβέρνηση τώρα που είναι κουρασμένος κι ο πρωθυπουργός! Εδώ επανιδρύθηκε κοτζάμ Κράτος μέσα σε 5 χρόνια, δεν σας έφτασε; 'Ντάξει, περίσσεψε η δημόσια διοίκηση, πως κ
άνετε έτσι! Μπαααα....

Προδοσία στην εσχατιά της Δημοκρατίας!

Αθώος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας ο δικηγόρος Κώστας Πλεύρης, ο οποίος δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, εξαιτίας των όσων αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο "Οι Εβραίοι. Όλη η αλήθεια".

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον έκρινε ομόφ
ωνα αθώο για το αδίκημα της προτροπής σε ρατσιστική βία και κατά πλειοψηφία (4-1) αθώο για το αδίκημα της προσβολής σε βάρος των Εβραίων.

Αίσχος! Να επιβληθεί αμέσως η εσχάτη των ποινών στον δικαστή που μειοψήφησε ! Προσέβαλε τη δημοκρατία μας! Να βγεί ο Pretender και να καταδικάσει το γεγονός!

Σατανικό σχέδιο Νο 1

"Δεν είναι είδηση η συνάντηση δύο στελεχών και μάλιστα δύο συνεργατών του πρωθυπουργού", σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή το γεύμα Σουφλιά – Μπακογιάννη.


Φυσικά και δεν είναι είδηση, διότι ο Αντώναρος,-τελικά αυτό δεν είναι όνομα, φαντασίωση είναι- γνωρίζει κάτι που θα το αποκαλύψουμε και σας για να μην σας τρώει η αγωνία. Επειδή ο πρωθυπουργός είναι ντεφορμέ τελευταίως, αποφάσισε: Αντι να συγκαλεί Υπουργικά Συμβούλια και άλλα όργανα σε συνεδρίαση, στα οποία θα πρέπει να προεδρεύει, άρα να κουράζεται περισσότερο, τους στέλνει δυο-δυο, σαν τους Χιώτες, τα λένε μεταξύ τους και κατόπιν, του παρουσιάζουν τα αποτελέσματα υπό μορφή έκθεσης, την οποία διαβάζει ξαπλωμένος επί του καναπέως ή στο wc!
Ετσι και η δουλειά (;) γίνεται κι αυτός χαλαρώνει και απο δω παν' κι άλλοι!

Αμ' πως!

Σατανικό σχέδιο στη σύλληψη , ακόμα και για τον... δαιμόνιο Αντώναρο!My name is Andonar, Red Andonar!

Σατανικό σχέδιο Νο 2


Συνεδρίασε την Πέμπτη, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Καραμανλή, η Κυβερνητική Επιτροπή, με θέμα τη "βαριά βιομηχανία" της χώρας μας τον τουρισμό.


Και όμως!
Ο πρωθυπουργός δεν ήταν πραγματικά παρών, αφού είχε στείλει το ολόγραμμά του!!! Το είδε στις Μπαρακομπάμιες εκλογές , οταν έβγαλε το ΣΙ ΝΙ ΝΙ τη δημοσιογράφα στην πλατεία, έτσι ολογραματικιά και πολύ τον άρεζε!


Σημαντικά όμως και όσα ελέχθησαν στην εν λόγω συνεδρίαση, αν και υπήρξαν αγεφύρωτες διαφωνίες όπως η αποκάτω:


-Tanga!

-Topless!
-Tanga!

-Topless!
-Tanga, λέμε!
-Ρε, topless λέμεεεε...


...εις τους αιώνας των αιώνων γιαχνί....

Τέλος κάτι φήμες που ακούστηκαν οτι τάχα μου-τάχα μου, ο πρωθυπουργός το 'ριξε στην κοπτική-ραπτική για τον διαγωνισμό "Ντύστε την Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία", κάνοντας διάλλειμα απο την παμπάλαια κούρα "απλωτή αρίδα" δεν ευσταθούν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου