Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Πέρκες, μπακαλιάροι, σκορδαλιά!

ΟΧΙ, ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ!


Ψαρέψαμε ειδήσεις απο το skai.gr, zougla.gr

"Δώσαμε, δώσαμε!"

Την ανάγκη να προχωρήσουμε στο αύριο με στιβαρότητα, σύνεση και τόλμη, ώστε να μετατρέψουμε τη διεθνή κρίση σε εθνική ευκαιρία και να βγάλουμε τη χώρα μας ακόμα πιο ισχυρή από την παγκόσμια οικονομική θύελλα, τονίζει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
και προσθέτει ότι "η πρόκληση σήμερα είναι να προχωρήσουμε στο αύριο με αίσθημα προσφοράς στην Πατρίδα [...] μακριά από ακρότητες και μικροκομματικές σκοπιμότητες, μακριά από διχαστικές αντιπαραθέσεις, που, τόσο πολύ, μας έχουν στοιχίσει στο παρελθόν."

***Μήνυμα-κόσμημα για την μπιζουτιέρα μας! Κάτι σαν την παροιμία "τα λέω στη νύφη, για ν' ακούει η πεθερά"! Λοιπόν αδέρφια για να βγούμε απ' την οικονομική κρίση χρειάζεται στιβαρότητα (;), σύνεση και τόλμη, ποιανού ακριβώς πρέπε
ι να ναι τα παραπάνω εφόδια, δεν διευκρινίζεται. Ανάλογα με το "πως βολεύει"-πάγια ελληνική τακτική- βγαίνει σεργιάνι η παραπάνω τοποθέτηση και αν προκύψει κάποιο θετικό αποτέλεσμα , θα πει ο κάθε εμπλεκόμενος πως ήταν δική του η ιδέα και η νίκη , αν προκύψει αρνητικό αποτέλεσμα, ο ενας θα το χρεώσει στον άλλο και δεν τρέχει κάστανο! Πάλι ωραίοι είμαστε!
Τώρα για το αίσθημα προσφοράς στην πατρίδα, τι να πούμε; Ουκ αν λάβεις, παρά του μη έχοντος...βάλτε το μαχαίρι σε κάποιο άλλο κόκκαλο, γιατί της πατρίδας της ξύσατε και το μεδούλι και ρίξτε άπλετο φως πουθενά αλλού, γιατί η πατρίδα στραβώθηκε και δεν ξέρει που πατεί και που πηγαίνει!

Ολοι οι παπαγάλοι δεν είναι ίδιοι!

Ο Ερυθρός Σταυρός απένειμε βραβείο σε έναν παπαγάλο για τον ηρωισμό που επέδειξε πέρυσι το Νοέμβριο, όταν έσωσε ένα μωρό παιδί από πνιγμό την ώρα που έτρωγε.

Όταν ο Γουίλι, ένας παπαγάλος Κουάκερ, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μικρό κορίτσι, ξεσήκωσε τους πάντες με τις κραυγές του. Έτσι, ειδοποίησε την ιδιοκτήτριά του, που ήταν η νταντά του παιδιού. Η Μέγκαν Χάουαρντ πρόλαβε το μωρό, που πνιγόταν από φαγητό και είχε ήδη γίνει «μπλε».

Όπως είπε η Χάουαρντ, άκουσε τον παπαγάλο να φωνάζει «Μαμά, μωρό», ενώ κουνούσε τα φτερά του ασταμάτητα. Τελικά, η νταντά έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη μικρή Χάνα και γρήγορα συνήλθε.

***Φήμες θέλουν το ελληνικό κοινοβούλιο να προχωρεί σε δαπραγματεύσεις με την τυχερή οικογένεια στην οποία ανήκει ο παπαγάλος. Θέλουν να κάνουν διεξοδικά πειράματα, λέει, για να δουν που οφείλονται τα γρήγορα αντανακλαστικά του, αφού κι αυτό ανήκει στο ίδιο είδος με το συμπαθές πτηνό, αλλά δεν έχει τα ίδια χαρίσματα.

Μη σπρώχνεστε!

Ο... πληθυσμός μιας πόλης άνω των 12.000 κατοίκων επιδιώκει να εργαστεί στη νέα Ολυμπιακή Αεροπορία, κάτι που καταδεικνύει όχι μόνο το πρόβλημα της ανεργίας στη χώρα μας, αλλά και το υψηλό κύρος που (συνεχίζει να) απολαμβάνει η εταιρεία στην κοινή γνώμη.

Ειδικότερα, περισσότερα από 12.000 βιογραφικά έχουν υποβληθεί στην Marfin Invesment Group (MIG), μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για προσλήψεις στελεχών και εργαζομένων για την νέα Ολυμπιακή Αεροπορία.

***Καλά, αυτό δεν είναι η Ολυμπιακή Αεροπορία, το Ολυμπιακό Χωριό είναι!

Μπα σε καλό σας!


Λευτεριά στον μπακαλιάρο και στην καταπιεσμένη σκορδαλιά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου