Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Πρωϊνές ασυναρτησίες


Παντζάρια σκορδαλιά!

Εξαιρετικό φαγητό-το εννοώ- αλλά τρως το μεσημέρι και κατά τις 1 παρά ξημερώματα, αποφασίζει να σε τινάξει στον αέρα στα καλά καθούμενα!

Ο καφές είναι ακατάλληλος και το χαμομήλι καλό μέν αλλά δεν δε ξυπνάει...

Η εκδίκηση του παντζαριού βέβαια δεν ήταν τίποτα μπροστά στην εκδίκηση που πήρε ο 26χρονος Βόσνιος με το μπαζούκας ανα χείρας και στόχο την πεθερά του! Εφτάψυχη η πεθερά γλίτωσε απ' του Χάρου τα δόντια, όπως διαπιστώνετε και στο σχετικό post παρακάτω.

Φημολογείται πως είναι στα σκαριά μια ομάδα με σκοπό την προστασία του είδους "κακιά πεθερά", η οποία ονομάζεται "ΦΩΚΙΑ", αλλά έχουν δημιουργηθεί σοβαρές διεθνείς αντιδράσεις και οι διαδικασίες της δημιουργίας της οργάνωσης έχουν ανασταλεί επ' αόριστον!

Αφ' ενός μεν η σύγχυση που προκαλεί το όνομα της οργάνωσης μπορεί να αποβεί μοιραία για τα συμπαθή θαλάσια θηλαστικά, αφ' ετέρου, επειδή το είδος που προστατεύει, η εν λόγω οργάνωση, δεν είναι υπό εξαφάνιση, κρίνεται πως η ενδεχόμενη αύξηση του συγκεκριμένου είδους, θα βλάψει ανεπανόρθωτα την φυσική ισορροπία και εξέλιξη άλλων ειδών:-)

Περισσότερα νέα λίγο μετά τις 6 ...

Καλημέρα (Παρασκευή σήμερα, χε χε!)

1 σχόλιο:

  1. Αναχώρησε για τη Χιλή ο Γιώργος Παπανδρέου
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, αναχώρησε το απόγευμα για τη Χιλή όπου θα μιλήσει σε συνέδριο, που διοργανώνει η Χιλιανή κυβέρνηση, ενώ θα παρακαθήσει σε γεύμα με ηγέτες άλλων χωρών σε συνεργασία με βρετανικό think tank prokeimenou na provallei ti diki tou protasi ws elliniko "think blank".

    ΑπάντησηΔιαγραφή