Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Έκπληξηηηηηηηηη!!!!


Διαβάσαμε πως ιδιαιτέρως έντονη είναι η ανησυχία και ο προβληματισμός που επικρατεί στους κόλπους της κυβέρνησης σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και στη δική μας, την ελληνική οικονομία.
Ενώ μέχρι χθες-προχθές όλοι Σεμνοταπεινήτες έβγαιναν από το περβάζι του τηλεοπτικού τους παραθύρου και φώναζαν στον γείτονα λαό πως όλα βαίνουν ομαλώς, ξαφνικά, το τροπάρι άλλαξε.
Ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου – που θυμίζουμε πως λίγο καιρό νωρίτερα πέρασε ως αλλαγή στη θέση του κουρασμένου από τα συνεχόμενα ματς Γιώργου Αλογοσκούφη – μετά το τέλος της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής, έκανε λόγο για μία «πρωτοφανή κρίση» τονίζοντας πως «όλες οι προσπάθειες της κυβέρνησης επικεντρώνονται στην ανάπτυξη και στη βοήθεια προς τους οικονομικά ασθενέστερους».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την έξοδο από την κρίση περιλαμβάνονται και δύο πρωτοβουλίες που όπως δηλώνουν μετά βεβαιότητας οι γνωρίζοντες τα οικονομικά θα αναστρέψουν άμεσα την διαμορφωθείσα κατάσταση:Το πρώτο αφορά την δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «Έχεις Πακέτο» που μέχρι τώρα παρουσίαζε η Βίκη Χατζηδάκρυ. Στο εξής τα ηνία της θα αναλάβει ο υπουργός Οικονομίας, ενώ έντονη φημολογία υπάρχει και για το γεγονός ότι θα αλλάξουν τόσο το όνομά της όσο και η θεματολογία της.
Στον νέο κύκλο επεισοδίων λοιπόν του «Έφαγες Πακέτο» ένας ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας κάθε φορά, θα μπορεί να συναντά τον νεοδημοκράτη πολιτευτή της επιλογής του που είχε να τον δει από την τελευταία προεκλογική περίοδο.
Την ίδια στιγμή και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες πρόκειται να εκταμιευθεί άμεσα ειδικό κονδύλι για τους απολυμένους από τις ελληνικές επιχειρήσεις.
Έτσι κάθε εργαζόμενος που στο μέλλον θα χάνει τη δουλειά του με μία απλή υπεύθυνη δήλωση θα μπορεί να κερδίζει ένα αξέχαστο σουρπράιζ πάρτι, χορηγημένο από το υπουργείο Ανεργίας, καθώς σύμφωνα με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, «η οικονομική περίοδος που διανύουμε θα είναι γεμάτη εκπλήξεις».

1 σχόλιο:

  1. Κι άλλη έκπληξηηηηη! από την κα Παπαρήγα:
    «Απομυθοποιείται η ΕΕ. Εδώ λοιπόν υπάρχει χώρος παρέμβασης, δράσης των λαών, με όρους απειθαρχίας και μη υποταγής. Όταν αυτοί δυσκολεύονται, οι λαοί μπορούν».
    (www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)
    Ατακτούλα....

    (κι άντε να βγάλεις άκρη μ' αυτό το παιδί! ...και σου 'χουμε πει να μην παίζεις σε μέρη που δεν ξέρεις. Αν θέλεις να παίξεις, σ΄αφήνουμε μέχρι την πλατεία Κουμουνδούρου! και πρόσεξε: μην περάσεις απέναντι το δρόμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή