Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Αποκλειστικό! Ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά!


Παγκόσμια αποκλειστικότητα της εκπομπής ΘΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ! Δημοσιεύουμε αυτούσιο – και όπως διέρρευσε από... ανέγκυρες πηγές – το μήνυμα που θα εκφωνήσει ο πρωθυπουργός προς τον λαό μέσω της ΤιΒι αμέσως μετά το πέρας των συζητήσεών του με τους πολιτικούς αρχηγούς.


"Ελληνίδες, Έλληνες,

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις που είχα κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Η σημερινή μέρα ήταν πολύ κουραστική, μιας και αναγκάστηκα να ξυπνήσω νωρίς και να φύγω άρον-άρον από τη Ραφήνα χωρίς καν να προλάβω να φάω το πρωινό μου, τις φέτες δηλαδή με τη μαρμελάδα και το βούτυρο που μου ετοιμάζει καθημερινά η γυναίκα μου.
Όλες και όλοι μπορούν να αντιληφθούν, πως για αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα ο χθεσινός αγώνας Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος που πήγε στην παράταση με αποτέλεσμα να τελειώσει γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα.
Η κυβέρνηση καταδικάζει τέτοιου είδους περιστατικά από όπου κι αν προέρχονται καθώς ο αγώνας θα έπρέπε να έχει τελειώσει νωρίτερα. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι με τις ενέργειές τους, να καπηλεύονται τον μόχθο και το πρωινό ξύπνημα των Ελλήνων πολιτών που εργάζονται για να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία.

Ελληνίδες, Έλληνες,

Η χώρα βρίσκεται πια σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι χωρίς φανάρια. Για το θέμα συζήτησα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν καταλήξαμε σε κανένα απολύτως συμπέρασμα καθώς η κουβέντα μας αναλώθηκε τελικά, κι όπως αναμενόταν, στις αμφισβητούμενες φάσεις του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα.
Άκαρπη κρίνεται και η συνάντησή μου με την κ. Αλέκα Παπαρήγα, καθώς όπως είναι γνωστό η γενική γραμματέας του ΚΚΕ δεν ασχολείται καθόλου με την μπάλα. Κάτι λίγες γνώσεις που έχει για το ποδόσφαιρο περιορίζονται μόνο στην περίοδο της δεκαετίας του ’70, αλλά και στις αρχές του ’80, τότε δηλαδή που η Σοβιετική Ένωση έπαιζε μπαλάρα. Ακόμη κι όταν η κουβέντα πήγε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αρνήθηκε να πει κάτι χαρακτηρίζοντας τη διοργάνωση ως «ακόμη ένα προϊόν του ευρωμονόδρομου».
Μετά κατέφθασε στο Μαξίμου κι ο Αλέκος Αλαβάνος, που δεν ήπιε ούτε ένα καφέ. Και με αυτόν προσπάθησα να ανοίξω κουβέντα για την πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, αλλά εκείνος αρνήθηκε το διάλογο και προσπάθησε επισταμένα να ανοίξει θέμα συζήτησης για τις πορείες των φοιτητών στο Σύνταγμα.
Τέλος, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη απλά θυμηθήκαμε τα παλιά, και αναπολήσαμε τις όμορφες μέρες που περάσαμε στη Νέα Δημοκρατία, την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ήταν ακόμη κυβέρνηση και δεν είχαμε κανένα μπελά στο κεφάλι μας.

Ελληνίδες, Έλληνες,

Η κυβέρνηση θα λάβει με σεμνότητα και ταπεινότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα που κρίνονται απαραίτητα προκειμένου η χώρα να βγει από το αδιέξοδο και επιτέλους να μην κερδίζει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Γι’ αυτό, όλες και όλοι στο εξής πρέπει να επιδείξουμε σύνεση και συναίνεση προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.
Ελληνίδες, Έλληνες,

Ποτέ ξανά, πρωτάθλημα στον Πειραιά"

6 σχόλια:

  1. Μην ψαρώνεις κοκκινο μπαλονάκι... Πλάκα κάνουμε... όπως κι ο πρωθυπουργός τα τελευταία πέντε χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμένουμε τις δημοσκοπίσεις
    ώστε να εξαγουμε ασφαλή συμπεράσματα
    για τον αντίκτυπο που είχε στην κοινή γνώμη
    και κατ` επέκταση στο εκλογικό σώμα
    η παραπάνω ομιλία του πρωθυπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γαυρομουνια, καυλομουνια . το χασατε το νταμπλ
    ρε μουνοπανα . ο κοκαλης σας κουναει το μαντιλι ρε καυλομουνια . σας αποχερεταει !!!
    bye bye κολογαυροι . η ιστορια σας ελαβε τελο
    καυλομουνα!!!!! PAO 4 EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή