Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Από τη Γη... στη Σελήνη!


Οικόπεδα με θέα!

Το διαβάσαμε και αυτό. Νομίζαμε πως το...τελικό χτύπημα ήταν η παρασημοφόρηση της Μιμής Ντενίση απο την Λεγεώνα των Ιπποτών, αλλά είχαμε και συνέχεια σε sci-fi επίπεδο!

Στο in.gr λοιπόν διαβάζουμε τα παρακάτω:

Η οικονομική κρίση πλήττει και τις τιμές των οικοπέδων στη Σελήνη, οι οποίες τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν κάμψη έως και 20%, προκαλώντας πονοκέφαλο στους επιτήδιους μεσίτες.
«Ναι, ο λόγος που μειώσαμε τις τιμές είναι η οικονομική κρίση» παραδέχεται ο εκπρόσωπος της «σεληνιακής πρεσβείας» στην Πράγα, Φίλιπ Ράχσαρτ.
«Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τις αγορές. Αληθινά, δεν περιμέναμε να πέσουν οι πωλήσεις. Ήταν ιδιαίτερα υψηλές στον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο» δήλωσε ο ίδιος στο Reuters.
Οι τιμές στην τσεχική «σεληνιακή πρεσβεία» έχουν μειωθεί στις 799 τσεχικές κορώνες (39 δολάρια) για ένα μικρό κομμάτι εδάφους, από 999 κορώνες (48 δολάρια) πριν.
«Αγοράζω ένα οικόπεδο στη Σελήνη για την κόρη μου, που γίνεται 18 χρονών. Απλά, πιστεύω ότι δεν μπορώ να της προσφέρω κάτι καλύτερο ως πατέρας» δηλώνει ένας Τσέχος αγοραστής.
Ίσως όμως και να υπάρχει. Η ίδια «σεληνιακή πρεσβεία» προσφέρει ένα «διαγαλαξιακό διαβατήριο» προκειμένου οι ευτυχείς κάτοχοί του να νιώσουν κάτι σε Star Trek και να πάνε «εκεί που κανένας άνθρωπος δεν έχει πάει πριν».
Το μόνο πρόβλημα, φυσικά, είναι ότι δεν έχει ακόμα βρεθεί τρόπος να κάνει κανείς ένα τέτοιο ταξίδι...

-Λεπτομέρειες...!

Όπως πάντα το σοβαρό ελληνικό κράτος δεν έχει μεριμνήσει για μερίδιο και συνεπώς πωλήσεις οικοπέδων στη Σελήνη. Δεν έχει λόγο να το κάνει αφού το τοπίο είναι ήδη σεληνιακό και δεν έχει τι να κάψει, κόψει, βρωμίσει, διαλύσει κλπ.
Δεν έχει Σεληνιακό Πανεπιστήμιο για ν' ασχοληθεί με το άσυλο του, ούτε κουκουλοφόρους που τα σπάνε, ούτε Εξάρχεια, ούτε Κολωνάκι, ούτε μια Ιερά Μονή, βρε αδερφέ, να χει να δουλέψει ενα πλάνο, κάτι τελος πάντων, ν' αβγατίσει το πράγμα!
Κρίμα! Ξέρετε πόσους φόρους θα μπορούσε να μαζέψει ο Παπαθανασίου, αν είχαμε οικόπεδα στη Σελήνη οι Έλληνες; Μην το πολυσκέφτεστε μόνο, γιατί εναν ..."σεληνιασμό" το έχετε σίγουρο.
Τη γλιτώσαμε αδέρφια!!! Τελικά το να είσαι... προσγειωμένος, ως Έλλην, έχει και τα καλά του!

Ψιτ! Πουλάμε κάτι αγροτεμάχια στην Ανδρομέδα κοψοχρονιά....τζάμπα πράμα αδερφέ! Στα 5 σρέμματα, δώρο το διαβατήριο. Ψήνεσαι;

2 σχόλια:

  1. ψιτ...να σας πω, αδέρφια...
    δε μιλάω αλλά συνεχίζετε να με ξυπνάτε κάθε πρωί...απλά για κάποιο περίεργο λόγο αντί να καταφέρω να σηκωθώ απ'το κρεβάτι, κάτι συμβαίνει εκεί κατα τις και τέταρτο (ήτοι 7:15) και μετά ακούω τις ειδήσεις των 8:00...και τρέχω μετά σαν την τρελή...Πάω για ύπνο τώρα μπας και τα καταφέρω αύριο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμ...μου φαίνεται χρειάζεσαι ειδική κούρα:-)
    Στις 07.15 σήμερα θα σου φωνάζουμε να για ξυπνήσεις!Μετά θα σε παίρνουν τηλέφωνο οι συγγενείς κι οι φίλοι οπότε άντε να ξανακοιμηθείς!Χε,χε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή