Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Αθάνατη!

Πράματα και θάματα έγιναν στη Βοσνία.
Ένας 26χρονος Βόσνιος, που πριν από λίγο καιρό είχε οδηγηθεί ενώπιον της θεότυφλης Δικαιοσύνης με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας της πεθεράς του, τελικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ½ ετών.
Ο λόγος για τον Μίροσλαβ Μίλιτς ο οποίος λέγεται πως καυγάδιζε διαρκώς με την πεθερά του, καθώς τη θεωρούσε υπεύθυνη για το χωρισμό του με τη γυναίκα του – την κόρη της δηλαδής – τον περασμένο Νοέμβρη.
Από τα πολλά ο άνθρωπος, κι αφού είδε κι απόειδε, μια μέρα πήρε ένα μπαζούκα, στάθηκε μπροστά στο σπίτι της – κακιάς ομολογουμένως – πεθεράς, κι εκτόξευσε χωρίς κανένα δισταγμό τη ρουκέτα που είχε έτοιμη!
Από την έκρηξη, κι αν και τραυματίστηκε σοβαρά, η πεθερά τελικά τη σκαπούλαρε. Σύμφωνα με τα πρακτικά του δικαστηρίου που καταδίκασε τον Μίλιτς, ο νεαρός αμέσως μετά την πρώτη του αποτυχημένη προσπάθεια επιχείρησε να της δώσει έστω τη χαριστική βολή με το Καλάσνικοφ που ήταν αρματωμένος.
Αλλά κι εκεί αστόχησε...

Ηθικό δίδαγμα;
Μακριά από τ’ άδικο, κι από κακιά γυναίκα!

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχα!!!
    Και αυτό καταπληκτικό!
    Πού είναι κι αυτές οι διεθνείς οργανώσεις να σταθούν στο πλευρό αυτού του γυναικοκαμμένου! Πού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχα...ανεβαίνει στο Blog μου αμέσως...από εδώ και πέρα η πεθερούλα του, θα τον ανεβάζει και θα τον κατεβάζει άχρηστο χίλιες φορές την μέρα...Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή